Extra Services

Bekijk onze partner

Extra services door V coat

Wat is natlakprinten?

V coat beschikt over een ruim scala aan mogelijkheden in oppervlaktebehandelingstechnieken en dus ook qua printing. Als eindafwerking kunnen we ook printen of drukken op uw gecoate producten of gelakte onderdelen. V coat zorgt voor een totaaloplossing door middel van verschillende inhouse druktechnieken.

Meer over printen

Montage

V coat ontzorgt u zoveel mogelijk door ook kleine montagewerken te voorzien en op die manier uw proces te stroomlijnen.

Meer over montage

EMI shielding

Elektronische producten krijgen een lak die zorgt voor bescherming tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

Meer over EMI shielding

Zin om samen te werken?

Ben je nog op zoek naar een partner, gespecialiseerd in printing, montage of EMI shielding? V coat licht hun kennis en advies op maat graag toe in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

Een vraag over de extra services? Contacteer ons

Andere diensten

Plastificeren

Om metalen oppervlakken te beschermen, brengen we kunststofcoatings aan zoals Abcite®, Rilsan® en Resicoat®. Dat doen we met verschillende plastificatie technieken zoals wervelsinteren of warm spuiten.

Fluorcoatings

Voor bescherming tegen agressieve chemicaliën en antikleef toepassingen gaan we een stap verder. Met Halar®, Kynar®, Teflon® of Xylan® fluorcoatings combineren we corrosiepreventie met chemische resistentie en low friction.

Poedercoating

We hebben alle tools en kennis in huis om feilloos werk af te leveren. Een uitgeruste poederlakkerij met een geautomatiseerde lakstraat en de unieke zinkfosfatatie voor optimale hechting en corrosiewering.  

Voorbehandeling

De kwaliteit van poeder- of natlak coating staat of valt met een degelijke en grondige voorbehandeling van de materialen. Pas dan krijgt u een egaal, krasvast en prachtig eindresultaat. 

Abcite® coating

Voor corrosiebescherming en chemische resistentie, wordt Abcite® aangeraden. Alsook voor extreme corrosiebescherming bij waterbehandeling in de maritieme en offshore sector.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.