Onze technieken

  Plastificeren

  Om metalen oppervlakken te beschermen, brengen we kunststofcoatings aan zoals Abcite®, Rilsan® en Resicoat®. Dat doen we met verschillende plastificatie technieken zoals wervelsinteren of warm spuiten.

  Fluorcoatings

  Voor bescherming tegen agressieve chemicaliën en antikleef toepassingen gaan we een stap verder. Met Halar®, Kynar®, Teflon® of Xylan® fluorcoatings combineren we corrosiepreventie met chemische resistentie en low friction.

  rijtuigen, coating, NMBS

  Poedercoating

  We hebben alle tools en kennis in huis om feilloos werk af te leveren. Een uitgeruste poederlakkerij met een geautomatiseerde lakstraat en de unieke zinkfosfatatie voor optimale hechting en corrosiewering.  

  Voorbehandeling

  De kwaliteit van poeder- of natlak coating staat of valt met een degelijke en grondige voorbehandeling van de materialen. Pas dan krijgt u een egaal, krasvast en prachtig eindresultaat. 

  Abcite® coating

  Voor corrosiebescherming en chemische resistentie, wordt Abcite® aangeraden. Alsook voor extreme corrosiebescherming bij waterbehandeling in de maritieme en offshore sector.

  Extra Services

  Ook voor extra diensten biedt Duracoat de oplossing. Een van de zusterondernemingen binnen de groep, V coat, is gespecialiseerd in printen, montage en EMI shielding.