De focus op Duracoat en de 4/23 uitgave van VOM info

Trots om te delen: ons bedrijf is verschenen in de augustus 04/2023 uitgave van VOMinfo!

We zijn verheugd te kunnen melden dat een artikel over onze innovatieve bijdrage aan corrosiebestendige coatings is gepubliceerd in VOM. Het artikel, getiteld “Thermoplastische coating Abcite biedt langdurige milieuvriendelijke bescherming tegen corrosie”, benadrukt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor de industrie.

Corrosiebestendigheid is cruciaal in veel industrieën en we zijn er trots op dat we een duurzame en effectieve oplossing kunnen bieden met ons product Abcite. De thermoplastische eigenschappen van Abcite stellen ons in staat om langdurige bescherming tegen corrosie te bieden, wat niet alleen de levensduur van constructies en apparatuur verlengt, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke aanpak.

Ons team heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling en verfijning van deze coating en het is een eer om hun inspanningen en expertise erkend te zien in het gerenommeerde VOM magazine.

We nodigen je uit om het volledige artikel te lezen op blz. 33 in de nieuwste uitgave van VOM, waarin de voordelen en de technologie achter Abcite in detail worden besproken.

Bedankt aan ons team, partners en klanten voor hun voortdurende steun op onze reis naar de volgende generatie corrosiebestendigheid!

Andere nieuwsberichten

Nieuwe Corporate Identity Duracoat

Enthousiast om de nieuwe Corporate Identity aan te kondigen!

Fijne feestdagen!

Duracoat wilt iedereen fijne feestdagen wensen!

De thermoplastische coating Abcite

In 2009 voerden we een bijzondere coatingbehandeling uit op Noordbrug in Kortrijk.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.