Nieuwe aanwinst van Het Veer!

Welkom bij onze groep Van Os - Duracoat NV

De familiegroep Het Veer is actief in vijf verschillende sectoren en heeft 14 bedrijven. We zijn trots om een vijftiende lid toe te voegen.

Van Os – Duracoat, een ander familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring, is gespecialiseerd in industriële metaalcoating. Hun diensten omvatten zinkfosfateren, poedercoaten en plastificeren. Wanneer standaard corrosiebescherming niet langer voldoende is, wordt een thermoplastische Abcite® coating aangebracht op allerlei materialen voor de waterzuiveringssector, straatmeubilair, elektrische isolatie, de maritieme en offshore sector. Ze brengen ook Rilsan®, Halar® en Teflon® coatings aan, telkens voor specifieke toepassingen zoals slijtage, contact met agressieve chemicaliën of antiklevende eigenschappen.

Dankzij hun expertise in uitzonderlijke corrosiewerende coatings breiden we ons gamma coatings verder uit: met V coat en Van Os-Duracoat samen bieden we nu het hele gamma organische coatings, van natlak over poedercoatings tot thermoplastische en zelfs fluorcoatings.

Het bedrijf heeft momenteel 20 werknemers en Raf Van Os zal het bedrijf nog een paar jaar blijven leiden, zoals hij de afgelopen jaren heeft gedaan. Duurzaam vakmanschap van hoge kwaliteit blijft de absolute topprioriteit.

Door deze overname breiden we de metaalsector van onze groep uit, die V coat, Robby en Femaco omvat. We kijken uit naar een prettige samenwerking!

Andere nieuwsberichten

Nieuwe Corporate Identity Duracoat

Enthousiast om de nieuwe Corporate Identity aan te kondigen!

Fijne feestdagen!

Duracoat wilt iedereen fijne feestdagen wensen!

De focus op Duracoat en de 4/23 uitgave van VOM info

We zijn verheugd te kunnen melden dat een artikel over onze innovatieve bijdrage aan corrosiebestendige coatings is gepubliceerd in VOM.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.